ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η Σαντορίνη είναι ευρέως γνωστή για τα εκπληκτικά σημεία ενδιαφέροντος που προσφέρει. Το ‘’Abrazo 8'' Villas η θέση του στο Ημεροβίγλι, στο κέντρο της Σαντορίνης, σας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε μία εκτεταμένη γκάμα εκδρομικών αφετηριών. Ανακαλύψτε ελεύθερα τον παράδεισο της Σαντορίνης με ημερήσιες εκδρομές.

''Εκδρομή Ηφαιστείου''

Η ιδανική λύση για εσάς που έχετε λίγο χρόνο. Πηγαίνουμε κατευθείαν στο ηφαίστειο της Νέας Καμμένης. Με την αποβίβαση έχετε περίπου 90 λεπτά να περπατήσετε και να επισκεφθείτε τους κρατήρες.

''Καραβάκι με γυάλινο πυθμένα''

Η εκδρομή με το καραβάκι με το γυάλινο πυθμένα περιλαμβάνει επίσκεψη στο ηφαίστειο και κολύμπι στις Ζεστές Πηγές. Έπειτα σταματάμε στο νησί της Θηρασίας για φαγητό και ελεύθερο χρόνο. Θα επισκεφθούμε τον υποθαλάσσιο ηφαιστιακό ύφαλο και θα σταματήσουμε για περίπου 20 λεπτά, όπου μπορείτε να δείτε και τη θαλάσσια ζωή. Στην συνέχεια θα κάνουμε μια γρήγορη στάση στην Οία για τους επιβάτες που επιθυμούν να αποβιβαστούν και να γυρίσουν με δική τους μέριμνα.

''Ηλιοβασίλεμα εν πλώ''

Επισκεπτόμαστε το ηφαίστειο για περίπου 90' όπου μπορείτε να ανεβείτε στους κρατήρες. Θα επισκεφθούμε τις "Ζεστές Πηγές" για περίπου 30΄για κολύμπι και έπειτα θα πλέουμε γύρω από την Καλντέρα για να δούμε το ηλιοβασίλεμα κατά την διάρκεια του οποίου σας προσφέρουμε ένα ποτήρι τοπικό κρασί.

''Χωριά & δοκιμή κρασιών''

Η εκδρομή μας ξεκινάει καθημερινά εκτός Δευτέρας από τα Φηρά και ανεβαίνουμε στο βουνό "Προφήτης Ηλίας", περνώντας από το χωριό του Πύργου. Εκεί έχουμε μια γρήγορη στάση (10 – 15 λεπτά για φωτογραφίες), έπειτα θα συνεχίσουμε για τα χωριά Μεγαλοχώρι και Ακρωτήρι για επίσκεψη στις ανασκαφές όπου θα ξεναγηθείτε και θα γνωρίσετε. Στο κάθε χωριό μένουμε για περίπου 45 λεπτά. Έπειτα θα συνεχίσουμε για την παραλία του Περιβόλου ή της Περίσσας όπου θα έχετε περίπου 2 ώρες ελεύθερο χρόνο για κολύμπι και φαγητό. Στην επιστροφή για τα Φηρά θα επισκεφθούμε το οινοποιείο για να μάθουμε για την παραγωγή παραδοσιακών κρασιών και να δοκιμάσουμε Σαντορινιά κρασιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *